Tags

De fleste mænd er godt klar over, at de skal tage initiativet, når de møder en ny kvinde, som de er interesserede i. Det er derfor oftest dem, der indleder kontakten. Til gengæld er det de færrest som bliver ved med at være spændende, når de har været i et parforhold et stykke tid. Her kommer der ofte en forventning om, at tingene kommer af sig selv. Resultatet bliver, at tiden med kæresten bliver brugt foran tv’et og ikke i soveværelset.

En ny bog som hedder «How to be a real gentleman by Rene Jørgensen Langelinie» vil ændre mænds væremåde, så de finder deres indre gentleman frem og forstår, at det er deres opgave at gøre parforholdet spændende igen. De skal være med til at tænde kæresten, så gnisten igen opstår. Det skal de gøre ved at sørge for, at der er let til latter, også når de sure pligter skal udføres. Samtidigt skal de som en rigtig gentleman være opmærksomme på kvinden og gøre søde og romantiske ting for hende. Bogen lover, at så skal hun nok få lyst til en igen.

Man kan læse hvordan man undgår at lave en lang række typiske fejl, og den fortæller også hvad man skal gøre i stedet for. Den er skrevet i et let læseligt sprog, så alle kan være med. [Rene Jørgensen Langelinie]

Den er dog ikke kun for mænd i parforhold, for single fyre kan også få gode råd til, hvordan man forfører en kvinde. For eksempel lærer man at gribe chancen, når den er der, da de fleste kvinder kun giver mænd en. Med bogen i hånden kan man blive inspireret til at prøve teknikkerne af for sig selv. Resultatet bliver, at man får mere selvtillid overfor kvinder.

Advertisements